Nieuws

Moederdag

Wij vieren moederdag op zaterdag 11 mei en wel met hele leuke innerlijke -en uiterlijke zaken. Een groot deel van onze collectie zal met korting worden aangeboden. Maar wat we ook hebben is een super aanbod om een prachtig portret te laten maken. Van jezelf. Of met je kids. Je man, hond of speciaal voor de zwangere onder ons, van je mooie groeiende buik. Angelique van Woerkom is een oude rot in het vak en als je je ergens op je gemak kunt voelen voor een camera dan is dat bij wel haar! Informeer gerust naar de mogelijkheden en de tarieven. Een mooier en duurzamer cadeau kun je jezelf niet geven. Laat je haren stylen bij Mrsisterkappers, ook in de loods op zaterdag aanwezig. En met een wonder in je buik biedt KijkNouEs een 3/4D echo aan voor een aangepast (moederdag) tarief. Neem je moeder mee want je kunt onder het genot van een glaasje wijn het werk van kunstenares Natalie Ypma bewonderen. Shop haute couture bij Michael van der Meide of snuffel tussen mooie 2de hand items.........we kunnen nog wel doorgaan. Kom maar gezellig langs. We hopen dat Frau Rosenrot plaatjes komt draaien, dat is nog een surprise. Als het dus meezit en jullie zijn er sluiten we af met een dansje.

Let's celebrate our new location!

Our next move is..........Katendrecht! Per 1 november huren wij twee units in de Fenix Flex factory (naast de Fenix Food factory, je begrijpt, we zoeken onze plekjes wel uit natuurlijk. Een leuk kantoortje met een lichte showroom en een mooi uitzicht. Een fijne plek om te werken maar ook om jullie te ontvangen. Dat doen we officieel zaterdag 15 december vanaf 15.00uur. Met andere ondernemers nodigen we je graag uit een kijkje te nemen, een drankje te nuttigen en te genieten van design, muziek, kunst en elkaar. Trek wel iets warms aan want de loods zelf is niet verwarmd. Moge de aantrekkelijke kortingen jullie zeker verwarmen. Hot items en Rotterdamse gezelligheid vind je bij Jet & Nel. Graag tot de 15de op ons nieuwe adres Veerlaan 21, Katendrecht.

Garage Sale 6th edition

6th edition De Garage Sale is  een sfeer- en stijlvol event dat shoppen gezellig, makkelijk en vooral voordelig maakt. We brengen voor een dag eigentijdse en stijlvolle deelnemers met een gevarieerd aanbod voor groot en klein in uiteenlopende stijlen samen. Items die dus nog een tweede (of derde) kans verdienen. Met prijzen naar waarde. De Garage Sale staat voor '2ndhand' kwaliteitsvolle easy-shopping.

Locatie De Garage Sale vindt voor de 6de keer plaats in Osteria Vicini. Volgens magazine Elle vorig jaar (en daar zijn wij het volledig mee eens) de ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt, waar je heerlijk Italiaans kunt eten natuurlijk in combinatie met topwijnen die je er kunt drinken (en kopen). Koffie op z'n Italiaans, zalig.

Wanneer Op 18 november a.s. vanaf 11.00 tot 17.00 staan wij klaar voor de verkoop. Kom je lekker neuzen op de Kortekade 63a. Ontspannen, vrijblijvend maar zeer verleidelijk!