Nieuws

Garage Sale 6th edition

6th edition De Garage Sale is  een sfeer- en stijlvol event dat shoppen gezellig, makkelijk en vooral voordelig maakt. We brengen voor een dag eigentijdse en stijlvolle deelnemers met een gevarieerd aanbod voor groot en klein in uiteenlopende stijlen samen. Items die dus nog een tweede (of derde) kans verdienen. Met prijzen naar waarde. De Garage Sale staat voor '2ndhand' kwaliteitsvolle easy-shopping.

Locatie De Garage Sale vindt voor de 6de keer plaats in Osteria Vicini. Volgens magazine Elle vorig jaar (en daar zijn wij het volledig mee eens) de ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt, waar je heerlijk Italiaans kunt eten natuurlijk in combinatie met topwijnen die je er kunt drinken (en kopen). Koffie op z'n Italiaans, zalig.

Wanneer Op 18 november a.s. vanaf 11.00 tot 17.00 staan wij klaar voor de verkoop. Kom je lekker neuzen op de Kortekade 63a. Ontspannen, vrijblijvend maar zeer verleidelijk!

 

 

Een heuse shop-in-the-shop

En wat voor een! D E T A L E studio presenteert haar eerste collectie bij ons in de basement. We zijn hier heel blij mee en overtuigd dat designer Anne Mertens hiermee Nederland en de wereld zal veroveren. Voel je welkom. Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 13 tot 19 uur. Om een idee te krijgen: detale-studio.com

Hee HAAS!

Haas viel meteen op tijdens ons laatste bezoekje aan de Kleine Fabriek. Niet alleen de prachtige collectie maar ook de dames 'behind this beautiful kid brand'. Vol passie, plezier en pret. Dat voel en zie je terug. Daarom zoeken wij graag de samenwerking. We zijn trots dat HAAS vanaf 30 september bij ons te koop is. Stoffen in prachtige kleuren, mooie minimalistische ontwerpen en vooral van supergoede kwaliteit. Dat willen toch uiteindelijk allemaal voor onze schatjes? Echt iets voor ouders die op zoek zijn naar iets anders voor hun kinderen. HAAS maakt een verschil in stijl en detail. Voor kleine meisjes en stoere jongens van 4 tot 10 jaar. Kijk maar!