Bezorgen en retourneren

Prijzen:
De prijzen op deze website zijn actueel, alle voorgaande noteringen vervallen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Gratis bezorging is mogelijk vanaf een besteding van € 50,00.

Voorraad:
De website van Jet & Nel is aangesloten op onze actuele voorraad, daarmee kunt u altijd zien welke items leverbaar zijn. Indien een item niet voorradig is, dan ziet u de melding ‘uitverkocht' rechtsboven in het scherm. Dit betekent vaak dat het item binnen korte tijd weer leverbaar is. In sommige gevallen gaat het echter om een uniek stuk welke in beperkte oplagen worden gemaakt, mocht u toch interesse hebben of wilt u meer weten over de voorradigheid van een bepaald artikel, neem dan contact met ons op via info@jetennel.com of bel 06-28415405. Onze handgemaakte items kunnen op aanvraag en in overleg met de ontwerper speciaal voor u opnieuw op maat ontworpen en gemaakt worden.

Bezorgen:
In het afrekenscherm kunt u kiezen voor het bezorgmoment dat u het beste uitkomt. Als u op werkdagen voor 11.00 uur 's ochtends bestelt, dan kan de bestelling al de volgende dag geleverd worden. Levering is ook mogelijk in het weekend. Gratis bezorging is mogelijk vanaf € 50,00.

Ontvangst:
Jet & Nel werkt samen met PostNL en DHL. De chauffeur brengt uw bestelling tot aan uw voordeur. Controleer direct na ontvangst of de items onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer er items beschadigd zijn of ontbreken, neem dan direct contact met ons op via info@jetennel.com of bel 06-28415405.

Niet thuis: 
Indien u niet thuis bent op het moment van de levering zal de bezorger proberen het pakket bij uw buren te leveren. Als dit niet lukt dan krijgt u een kaartje in uw brievenbus met instructies voor de volgende levering. Bestellingen boven de € 50,00 verzenden wij met een track&trace code. Deze ontvangt u van ons nadat de bestelling door ons is afgegeven bij betreffende partij.

Retourneren:
Een foutief geleverd artikel of een product dat niet aan de kwaliteitsnorm voldoet, kan op onze kosten worden geretourneerd. Laat ons in elk geval weten wat eraan scheelt via info@jetennel.com om tot een oplossing te komen. U kunt ook een retourformulier aanvragen via info@jetennel.com. U stuurt het item op eigen kosten terug en wij geven u restitutie middels dit formulier binnen 14 dagen. Wij raden aan het pakket verzekerd te verzenden.

Betaling: 
U kunt bij Jet & Nel betalen via Ideal en paypal en u ontvangt uw factuur direct per e-mail.

Voorwaarden:
Jet & Nel is aangesloten bij de K.v.K. (kamer van Koophandel) en levert volgens algemene verkoopvoorwaarden van Jet & Nel shop.