Moederdag op De Kaap

Moederdag op De Kaap

Haal ze niet door elkaar als je voorbij loopt op De Kaap. Met dezelfde energie, motivatie en aanstekelijke lach hebben Lisa Marie Boutique en Jet & Nel hun atelier en showroom onder een dak gevestigd. Dat is dubbel feest.

In het weekend van 13 en 14 mei zijn wij speciaal geopend geheel in het teken van Moederdag. Een goede sfeer met bijpassende cadeaus vind je zeker terug op Tolhuislaan. Vooraf een bestelling plaatsen behoort altijd tot de mogelijkheid.

Combineer je bezoek met een heerlijk lunchgerecht van Proeflokaal Katendrecht en de overweldigend lekkere taartjes, 100% homemade uit de handen van lieve Esra. Dit alles combineert voortreffelijk met koffie of........een mooi glas wijn. Wat wenst u nog meer. Een zonnetje zou goed doen, ook voor het terras.

En voor wie helemaal houdt van one-stop-shopping hebben we ook nog een selectie verse blommekes. Cyro bloemsierkunst in Charlois is 1 of a kind en komen we zelf dan ook regelmatig. Ook wij houden rekening met last minutes calls. Dus bloemen ook op zondag verkrijgbaar voor een heel vrolijke prijs.

Tot moederdag!