Qtie in the house

Qtie in the house

Qtie happy clothing for cuties.....kennen jullie het merk? Het is absoluut een aanrader. Qtie kinderkleding is van goede kwaliteit, zit comfortabel en alles klopt. De kids moeten zich er goed in kunnen bewegen, dus comfortabel. Dat is de reden waarom de kleding 100% organic is. Het voelt zacht en is van super kwaliteit.

Qtie is een echt Hollands merk. Speels, herkenbaar en draagbaar. Qtie wordt ontworpen door Maaike, speciaal voor kinderen van 0-8 jaar. Qtie is nieuw en hip, met felle kleuren en grappige details.  De stoffen zijn zacht en gemaakt van duurzame materialen, en zelfs de meeste prints zijn lekker zacht om aan te raken. Spookjes, vleugeltjes, hondjes en konijntjes, allemaal met liefde voor detail en ontwerp. Dat is Qtie. Maaike kiest ervoor om kleding te maken in felle kleuren, en met unieke prints en details. Toch is Qtie niet maar èèn seizoen te dragen, de collectie is tijdloos, comfortabel en mooi gemaakt.

Qtie is a Must Have!

Q-tie is niet alleen bekend en populair in Nederland. In de British Vogue heeft een artikel gestaan over de opvallend leuke kleding van Qtie! Op de vrolijk gekleurde Qtie items staan hele herkenbare prints voor kleintjes, waarvan ze ook gelijk kunnen leren. Een lief konijntje, een hondje, een auto, een vliegtuig of een neon spookje, ze zijn stuk voor stuk heel schattig en leuk. Voor de iets grotere kids is het shirt met ‘de tafel van 7’ echt superleuk! Ben je ook benieuwd geworden naar de schattige kleding van Qtie? Kom de komende zaterdagen naar de pop-up van Jet en Nel en laat je inspireren en verrassen door de kleding van Qtie.