Happy Mother's Day!

Happy Mother's Day!

Moeders worden twee keer per jaar echt in het zonnetje gezet. De ene keer omdat ze jarig zijn en de andere keer is natuurlijk tijdens moederdag. Omdat fysiek winkelen nu lastig is en mannen daar meestal niet zo van houden (of is dat iets heel achterhaalt) helpen we je graag opweg om de leukste moederdag cadeau's online te shoppen. 

Allereerst zetten we dan natuurlijk de parfumlijn Ortigia in de spotlight. Waarom? Wat meteen al opvalt is de buitengewone originele verpakking wat je doet denken aan verre reizen en oriëntaalse geuren. De geuren zelf zijn uniek en is vooral geen dertien in een dozijn. We houden eenmaal van origineel en minimalistisch. Een overzichtelijk aanbod dus van deze parfum bovendien unisex te gebruiken.

De reviews zijn fantastisch, we zijn er dan ook trots op dit merk in Rotterdam te vertegenwoordigen. Ga je mee op ontdekkingsreis? Shop op afspraak is dan ook zeker mogelijk. Met in de hand een glas Siciliaanse wijn. We hebben bij aankoop van een geur (30 of 100ml) een leuk presentje voor je. Bestel dus voor 9 mei.

Almond, Ambra Nera, Bergamot, Fico D'India, Florio, Neroli, Pomegranate, Sandalo, Jasmine, Sicilian Lime, Mandorla. In 30ml of 100ml verkrijgbaar.