Soms val je gewoon op een mooi uiterlijk

Soms val je gewoon op een mooi uiterlijk

En als dan ook nog blijkt dat wat er in zit nóg mooier is, dan heb je het ineens in je schappen staan. Mooie geuren stonden al op ons verlanglijstje. Met Ortigia in ons assortiment zoeken we ook niet verder. Wij adviseren u dat ook niet te doen. We zijn in Rotterdam de enige die dit briljante merk verkopen. De originele verpakking - die doet denken aan verre reizen — met de oriëntaalse geuren zijn het perfecte cadeau voor liefhebbers van verfijning, stijl en klasse. En dat Ortigia 100% 'Italian made' is, maakt het voor onze winkel in Osteria Vicini natuurlijk extra passend.

Over Ortigia
Sicilië heeft een bijna tropisch klimaat. Er groeien bloedsinaasappelen. Cactus-, eucalyptus-, citroen- en grapefruitbomen doen het er goed. Maar ook amandelen, pistachenoten, saffraan, wijn en olijven gedijen op de rijke vulkanische bodem. Zwarte lava vind je overal op het eiland: in de bodem en in de rotsen. Alles herinnert aan de Etna, de hoogste actieve vulkaan in Europa. Tegelijk mooi en sinister.

De oriëntaalse geschiedenis van het eiland is de grootse inspiratiebron voor Ortigia. De inheemse collectie geuren zouden nergens anders vandaan kunnen komen. De kleuren van de flesjes en verpakkingen zie je terug in het landschap van Sicilië: vulkanisch rood, geel van de droge aarde, zwart van de lava, citrus en zonnig oranje, limoengroen en het schitterende turquoise van de zee.

De geuren zijn spectaculair. Ortigia gebruikt voor haar parfums essentiële oliën van planten, vruchten en bloemen die je met heimwee doen terugdenken aan je vakantie op Sicilië. Of laten verlangen naar een bezoek aan het eiland. Je kan natuurlijk ook gewoon langskomen in onze shop. Vooral op donderdag 17 december vanaf 19 uur. Met in de shop een agent van Ortigia en 13 parfums, in de hand een glas Siciliaanse wijn en bij de kassa korting op de mooiste producten in de shop, zoals op de tassen van vanmy. Leuk toch?

Shop hier en bekijk onze collectie van Ortigia.